Shoppen bij Boula

Kijk lekker rond op de site en maak gebruik van verschillende categorie├źn zoals, kleding, accessoires, boots, livestyle. etc. om zo specifieker te zoeken naar jouw perfecte Boula artikelen! . Heb je iets leuks gevonden? Selecteer dan de juiste maat (indien van toepassing) en klik vervolgens op 'in shopping bag' je kunt gewoon verder winkelen of gelijk doorgaan naar de bestellen om direct af te rekenen door te klikken op 'ga door naar afrekenen' knop.

Betaling:

Op Boula.nl kun je op de volgende manieren betalen: iDEAL, Paypal, Mister Cash en Creditcard. Wij nemen de bescherming van jouw betalingsgegevens erg serieus en deze zijn dan ook veilig bij ons. Deze gegevens worden daarnaast gecheckt op fraude door onze betalingsverwerker

Verzending

Ben je klaar met shoppen, is de betaling ontvangen en heb je je adres gegevens juist ingevuld, verzenden wij jouw pakketje zo snel mogelijk. Een bestelling voor 17:00 wordt dezelfde dag verzonden en met een beetje geluk heb je jouw pakketje dan de volgende dag al in huis! Bij Boula verzenden we met PostNL en is verzending binnen Nederland altijd gratis! Yes! Woon je niet in Nederland? Selecteer dan het land waar je woont om te kijken wat de verzendkosten bedragen voor het desbetreffende land. *Binnen Europa verzenden wij ook met PostNL op een franco exclusief rechten basis. Dit houdt in dat wij alleen zorg dragen voor de betaling van de verzending en dus niet van rechten, belastingen en overige bij invoer verschuldigde heffingen en kosten van de te vervullen douaneformaliteiten. Klanten van buiten de EU betalen geen BTW over de gekochte goederen.

 
+
close